Fantastisk å være igang med nettbutikken


Kjære kunde,

Det er helt fantastisk å være igang med nettbutikken vår. En drøm som har ligget i bakhodet mitt lenge. I mange år har vi forsøkt finne en type produkter som det er et behov for på nett i Norge. Mange, mange produkter er vurdert og forkastet - helt til nå.

vi er veldig stolt av produktene du finner på langlevering, både hva gjelder kvalitet men naturligvis også produktene i seg selv. Prisen er også svært gunstig etter min mening.

Konseptet vårt er egentlig svært enkelt. Vi bestiller fra vår leverandør ukentlig (i starten annenhver uke) slik at vi samler opp mange ordre og dermed kan spre fraktutgiftene på flere. På den måten kan vi holde prisene nede, og siden vi ikke har behov for lager annet enn mellomlagring på solgte produkter kan vi ytterligere redusere prisene våre.

For deg betyr dette lave priser med litt lengre leveringstid. Fordi vi har et inntrykk av at mange idag forventer hurtig levering når de handler på nett, ønsket vi formidle dette veldig tydelig, og valget falt på et domene som allerede her sier fra at dette tar litt lenger tid enn du er vant med. Ikke veldig mye tid, de fleste har varene sine innen 3 uker litt avhengig av når de bestiller. Faller ordren samme dag som vi bestiller fra vår leverandør går det maks en uke til varene er hos deg.

Vår visjon er at du alltid skal føle deg ivaretatt og at vi til en hver tid har den mest tilgjengelige oppfølgingen av deg som kunde og vår kundetjeneste. Derfor prøver vi å være der du er. Gjennom egen butikk på Facebook, bestilling via Messenger (og snart Instagram) og ikke minst via E-post. Det kommer også en egen "Snakk med oss" på nettsidene hvor du kan snakke med oss direkte. Ved minste spørsmål håper vi at du kontakter oss snarest mulig.

Dette er litt om grunntankene i bakgrunnen for nettbutikken. Neste gang skal jeg skrive litt om hvor utrolig mye MER jobb enn hva jeg så for meg det er å starte ett slikt prosjekt. Jeg håper bloggen også kan være av interesse for andre med lyst til å starte sin egen butikk. Har du spørsmål, eller ønsker hjelp til dette kan du besøke https://serverhus.no som er selskapet bak Langlevering.no.

Ha en magisk dag og takk for oppmerksomheten!

 

Relaterte innlegg


Legg igjen kommentar


Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de vises