Spennende med nye mennesker

RSS

Nye hjelpere hos Unikefunn.no

Det går alt for lang tid mellom hver gang vi skriver noe her i bloggen vår, noe som som oftest skyldes voldsom pågang av ordre. Med andre ord har vi litt luksusproblemer. Dette har vi tatt følgende av og nå består vårt team av fem personer inklusive meg selv.

Som fantastisk dyktig hjelper på produktbeskrivelser og annen kontorstøtte har vi nå fått Therese til å hjelpe oss. Mange av produktene våre er importert fra leverandører og har ofte litt for kort beskrivelse eller språkfeil. Dette jobber hun daglig med å rette opp i.

Andrea har sin første arbeidsdag her hos oss idag, og hennes jobb blir å sørge for at din opplevelse hos Unikefunn.no bli ennå bedre! Gjennom å håndtere E-post/Facebook svar, besvare telefonsamtaler og ikke minst å holde meg i ørene når fantasien løper helt løpsk.

På sentralbordet sitter henholdsvis Kine og Unni for å sørge for at du alltid blir ivaretatt på en god måte når du ringer oss på 411 700 45. 

All denne hjelpen vil også sørge for at jeg får langt bedre tid til å skrive blogger og finne de virkelig unike produktene som du kan glede deg over.


Alt blir lettere når man er fler.

Vi har bygget et sollid team som ivaretar din unike kundeopplevelse hos oss.

Tidligere innlegg

Kommentarer 0
Legg igjen kommentar
Ditt navn:*
E-post adresse:*
Melding: *

Info: Kommentarer må godkjennes av moderator før de vises her.

* Påkrevde felt:
Liquid error: Could not find asset snippets/mvp-product-views.liquidLiquid error: Could not find asset snippets/findify-tagging.liquid Liquid error: Could not find asset snippets/modify_lightbox_snippet.liquid