En fantastisk melkeskummer!


Hei,

Da var det på tide med første innlegg om våre egne produkter. De siste dagene har jeg testet en melkeskummer som virkelig har levd opp til mine forventninger. Først litt bakgrunn.

Jeg har alltid elsket kaffe, og fra jeg jobbet et sted som hadde "skikkelig" kaffemaskin lærte jeg forskjellen på kaffe, og KAFFE! Samtidig har jeg aldri hatt mye penger til å investere i en skikkelig maskin (manuell maskin, automatiske duger sjelden). Resultatet har blitt en kapselmaskin for "daglig bruk", og en ekstra kaffemaskin for kosekaffe.

Derfor gledet jeg meg stort til å teste Princess melkeskummeren fra Unikefunn.no. Dette er altså en melkeskummer som både skummer og varmer melken helt perfekt. Du kan også styre om du bare vil ha varm melk, eller melk med skum. Mengden skum styres gjennom lengden du har vispen i.

Det første du vil merke er hvor utrolig stillegående den er, knapt en lyd slipper ut av maskinen. Selv med vispen i høres den knapt. Og ennå viktigere(?) den brenner ikke melken eller "overvarmer" grunnet begrensningen i oppvarming og den konstante røringen fra vispen. Du får helt enkelt perfekt steamet melk til din kaffe, det være seg Latte, eller andre spennende varianter.

Bakdelen er at om man skal lage til mange så tar det ganske lang tid. Ved å være stillegående og varme sakte for perfekt temperatur og skum bruker den litt lengere tid enn de typiske skummerene på markedet, men til gjengjeld varmer jo ikke de så det lever jeg helt fint med.

Sitter i skrivende stund å nyter min faovrittkaffe som er:

  • 1stk After Eight sjokolade i bunnen av glasset
  • 1 dobbel espresso (rør gjerne ut med sjokoladen)
  • Melk tilsvarende en Cafe Latte med godt med varmt skum på toppen
  • Strø litt brunt sukker i skummet slik at dette smelter inn i skummet
  • Topp det hele med litt kanel.

Du har nå en magisk kaffedrikk hvor man får smaken av kanel i det man drikker, og en herlig ettersmak av after eight. Nyt kaffen!

Til avslutning så kan jeg nå bruke min kapsel maskin av merket Dolche Gusto, siden Espresso kapslene deres er veldig gode.

Her finner du produktet: 

Princess 243002 Melkeskummer


Legg igjen kommentar


Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de visesx

Velkommen til kundeklubben vår

Alt du handler hos Unikefunn.no gir deg poeng i vår kundeklubb. Du tjener poeng på kjøp, anbefaling til venner m.m. Og alle poeng brukes fritt i butikken.

Poeng og uttak Kundeklubb poeng

NOK1
Gir deg
1
NOK1
Byttes inn i
100

Måter du kan tjene

  • Kjøp produkt
  • Anbefal en venn
  • Del i sosiale media