Om oss

Kjære kunde,

Først av alt vil jeg få lov til å takke deg for at du valgte å besøke oss her på Unikefunn.no. Vi er en liten aktør med stort pågangsmot og en rekke spennende produkter.

Unikefunn.no heter dette nettopp fordi vi har noe lenger leveringstid enn hva butikker med lokalt lager har. Våre produkter samles opp i bestillinger ukentlig, og oversendes vår leverandør. På den måten kan vi spre fraktkostnaden på samtlige varer, og i tillegg slipper vi utgifter til lager (utover mellomlagring ved ordre). Dette gjør at vi kan tilby svært gode priser for deg som kunde.

Våre leverandører er basert i Spania, Tyskland og Skandinavia.

Bak nettsidene Unikefunn, og bedriften som vil sende deg faktura heter Serverhus AS og er geografisk plassert i Moss kommune. Serverhus AS driver primært med webhosting, webdesign og utvikling av nettbutikkløsninger. Dermed er Unikefunn.no basert på vårt eget system, som også videreselges til andre kunder. Opprinnelig var tanken kun å ha et "demobutikk" med falske varer, men vi syntes dette er så fantastisk artig og valgte derfor utvide porteføljen vår.

Serverhus har vært aktivt siden 2015, men eksisterte før dette som Serverhus LTD tilbake til 2012. Bedriften er solid og du kan føle deg helt trygg når du handler hos oss. Vi er naturligvis registrert både i Brønnøysund registeret og i Foretaksregisteret. Og vi vil alltid følge de til en hver tid gjeldende lover og regler for Norske kunder.

Har du spørsmål vedrørende våre tjenester, eller er usikker på noe før du bestiller hos oss, kan du når som helst skrive til oss på post@Unikefunn.no. Du kan også ringe telefon +47 411 700 45 om du har spørsmål. Du vil da komme til Serverhus AS sitt sentralbord, hvor du kan be om å prate med ansvarlig for Unikefunn.no.

Vi håper du vil like produktene våre like godt som det vi gjør, og at du finner mye spennende her. Spesielt nå i starten lønner det å besøke oss ofte, da vi legger ut produkter omtrent daglig.

 Vi har også laget en avdeling for spørsmål & svar. Her vil du ofte finne svaret på ting du lurer på.

Etter hvert kjøp hos Unikefunn.no sender vi ut en forespørsel om å vurdere våre tjenester. Disse vurderingene danner grunnlaget for eventuelle endringer i produktutvalg, service, tjenester osv. Nedenfor kan du se hvilke erfaringer som er delt om oss foreløpig. Unikefunn.no har ingen mulighet til å påvirke eller styre hvilke vurderinger som vises, dette gjøres av uavhengig tredjepart.

 

 Unikefunn.no benytter seg også av Prisjakt.no for både å sammenligne priser og for å motte kundeomtaler. Lenken nedenfor viser deg informasjon fra våre Prisjakt.no kunder på godt og vondt.

 

 

Med hilsen

Unikefunn.no v/Terje Dahl

Serverhus AS
Dragkistelia 18B
N-1539 MOSS

Tel: +47 411 700 45
Org.nr: NO 915 359 868 MVA

 

Liquid error: Could not find asset snippets/mvp-product-views.liquidLiquid error: Could not find asset snippets/findify-tagging.liquid Liquid error: Could not find asset snippets/modify_lightbox_snippet.liquid